Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която показва дрехи jack and jones въобще ? Неглижирайки това, че в държавата ни тя да не е в редиците на най-популярните , си определено си струва да опознаеш нейните продукти и да откриеш най-подходящите сред тях, които са присъщи на същността ти и начина, по който усещаш света !

Серията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в уличната култура на града. Характерни за дрехите Jack and Jones Core са големия брой изображения, които наподобяват улични рисунки, използвани при изработката им, и новаторските детайли . Използваните материи са с високо качество , а главните цветове – изчистени , за да може детайлите да изпъкнат по-ярко . Колекцията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и ежедневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и леки плетива . Иновативният облик на дрехите Jack and Jones бива постигната благодарение на изрязани шевове и други технически детайли , минималистична палитра от цветове, неутрални нюанси, съчетани с дръзки, ярко изпъкващи цветове, които грабват окото и определено привличат вниманието . Линията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младежите от мъжки пол, които се ръководят от трендовете в модата. Лайфстайла в града и динамичният живот ясно се вижда, съдейки по визията им .

Ефектни дрехи Jack And Jones 1
Ефектни дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки ден от годината

Дрехите Jack and Jones са удачни за всеки един сезон – правят се новаторски визии от иновативни и многообразни платове тениски и ризи, в многообразни гами или с допълнени детайли , известни в съответния момент на лансиране на линията дрехи. Точно за тази конкретна линия дрехи Jack and Jones, компанията упражнява дейност в тясно съдружие с малък брой обичащи работата си доставчици , които осигуряват най-добра изработка на крайния продукт . Посредством колективните им усилия , дрехите Jack and Jones стават задължителни за гардероба на всеки един , валидни за какъвто и да е повод . Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже с модерен начин на живот и стилна визия – такива , които се придържат към класическата визия , но в по-съвременна и актуална вариация.

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да предложи максимален комфорт за всеки ден, без, разбира се, да прави компромис с доброто качество на тъканите, които са необходими за направата им. Тъкмо в числото на точно тези дрехи Jack and Jones спадат спортните предложения на бранда, които вероятно ще предизвикат интереса ти ! Инспирирани от активния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за абсолютно всички условия на климата през отделните сезони . Те ще се понравят на представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и удобството , харесват да спортуват , но не са готови да неглижират стилната визия . Всички дрехи Jack and Jones от тази колекция подхождат на дейности навън и сред природата , а добавените елементи са иновативни и имат за цел да ти помогнат максимално , когато се намираш в точно такава среда .

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Виж и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще откриеш в каталога с продуктите ни , са сред най-продаваните на бранда, така че определено са си спечелили световния интерес . В тяхното число са класическите тениски от линията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фина материя от пухкав памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който е подходящ за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-студения период от времето са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и много еластични , но не дразнят тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и предпазват от вятъра, са пригодни за абсолютно всяка визия и имат много джобове, пригодени , за да събират на едно място абсолютно всичко нужно.

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 3
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са окрилени от градската поп култура – начинът на обличане е интересен и разнообразен , от начина на обличане лъха радост , а вдъхновението за тях е почерпено от най-модерните тенденции . Те са с високо качество и обединяват в себе си съчетания от цветове и начини на обличане, които ти дават възможността да пресъздадеш всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и смели , които подхождат на личностите, които не се плашат да се откроят сред тълпата . Подходящи са за мъжете с идеи, които много често комбинират различни начини на обличане в елементите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни облекла , като тениски с щампа , блузи за всеки ден , суитшърти и дънки .

Невероятни дрехи Jack And Jones 4
Невероятни дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са били най-вече дънки

В първите години след създаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са най-вече дънки, защото денимът вече е трайно установен на международните пазари и се предлага в всякакви вариации. И досега, дънките се продават в различни цветове и отенъци, с бели участъци, по-малко или повече скъсани, по впити към краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който марката успява да си спечели позиции пред света и да си спечели мястото до другите разцъфтяващи производители на дънки . Напоследък , компанията лансира линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която преосмисля водещата насока на дънковите облекла и цели да ги направи по-евтини за всеки джоб. Това , на което държи , е преди всичко първокласното качество, грабващият модел и добрата изработка.

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет автономни линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, те имат за цел да обхванат всички стилове , възгледи и замисли, но се различават един от друг, за да са подходящи за различните предпочитания и начини на обличане.

Присвои идея за визията си

Успяхме ли да провокираме интереса ти ? Искрено се надяваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към употребяваните материали и направените елемента , за да обхванат всичките начини на обличане и едноличната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многобройните предложения . Компанията наистина си струва да бъде оценена и у нас по способа, по който се е наложила и в останалите страни .

Разгледайте още повече наши продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 7
Вижте нашите дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 8
Оферти за дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 9
Качествени дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Core
Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки ден от годината
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Виж и ти!
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
В началото дрехите Jack and Jones са били най-вече дънки
Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет автономни линии
Присвои идея за визията си

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.